Έκκληση για βοήθεια: Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια

Ένας συμπολίτης μας έχει άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια-Έκκληση για βοήθεια από τη σύζυγό του και δημοσιογράφο-Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Έκκληση για αιμοπετάλια απευθύνει η δημοσιογράφος, Νανά Ηλιάδου για τον σύζυγό της, Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, παραθέτοντας παράλληλα τη διαδικασία για όποιον θέλει να βοηθήσει και είναι άνδρας έως 55 ετών, με ομάδα αίματος Α θετικό.

Η έκκληση της Νανάς Ηλιάδου

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Και επειδή θέλω να γίνει καλά ο δικός μου σύζυγος Νίκος Χριστοδουλίδης, σας παρακαλώ θέλουμε αιμοπετάλια. Ο ασθενής νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δώσει δείγμα στο Νοσοκομείο Καβάλας και αναλόγως με τη συμβατότητα θα του ζητήσω να έρθει στην Αλεξανδρούπολη για να πάρουμε αιμοπετάλια. Η διαδικασία είναι απλή. Χρειάζομαι όμως τη βοήθειά σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Νοσοκομείου Αιμοδοσίας Αλεξανδρούπολης: 25513 52002.

Και φυσικά το ίδιο μπορεί να γίνει σε κάθε τμήμα αιμοδοσίας σε κάθε νοσοκομείο. Ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά σας παρακαλώ.