«Λάμπει ο ουρανός»: Απολογισμός και ευχές για ένα πιο φωτεινό 2021 [φωτογραφίες]

Ο απόηχος της δράσης και το σχόλιο του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη

Φέτος ο «ουρανός έλαμψε» διαφορετικά στην Καβάλα, από την ταράτσα του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου, με μάσκες, αποστάσεις, αλλά και μελωδίες και χρώματα, με την Action Team να απογειώνει τα φαναράκια μαζί με τις ελπίδες για ένα καλύτερο 2021.

Αυτό είναι και το μήνυμα της ομάδας εν είδει επιλόγου για μια εκδήλωση η οποία έγινε για πρώτη φορά ελέω ειδικών συνθηκών, με την ευχή αυτές οι συνθήκες να μην επαναληφθούν από τη νέα χρονιά.

Το μήνυμα της Action Team

Τη φετινή 26η Δεκεμβρίου δεν μπορέσαμε να είμαστε μαζί. Σίγουρα όμως ήταν μαζί οι αναμνήσεις μας, στο πάρκο Φαλήρου και οι ευχές μας, στον ουρανό. Την επόμενη 26η Δεκεμβρίου θα είμαστε όλοι μαζί για να απογειώσουμε τα φωτεινά φαναράκια μας και τότε σίγουρα θα θυμηθούμε ότι οι ευχές που κάναμε φέτος για μια «καλή χρονιά» έπιασαν τόπο. Το 2021 ας είναι αφετηρία μιας πιο δημιουργικής εποχής, χωρίς κινδύνους.

Θόδωρος Μουριάδης: «Δείχνετε σε όλους μας τι σημαίνει προσφορά»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης συγχαίρει την ομάδα για τη δράση της και κυρίως για τη διάθεσή της για προσφορά στον συνάνθρωπο.

Το μήνυμα του Δημάρχου

Συγχαρητήρια γι’ αυτά που κάνετε, δείχνετε σε όλους μας τι σημαίνει προσφορά, τι σημαίνει αγάπη για τον συνάνθρωπό μας. Είμαι σίγουρος ότι η διάθεση αυτή θα σας ακολουθεί σ’ όλη σας τη ζωή. Είμαστε τυχεροί σαν πόλη που έχουμε νέους με τα δικά σας χαρακτηριστικά. Χρόνια πολλά για ένα καλύτερο αύριο.