Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης: Η απόφασή μου αφορά αποκλειστικά και μόνον την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου της Καβάλας

Το σχόλιο του Διοικητή του Ιδρύματος για τη νοσηλεύτρια η οποία νόσησε από κορονοϊό και όταν επέστρεψε στη δουλειά της ενημερώθηκε ότι την είχαν υποβαθμίσει

Θέμα σε κεντρικά ΜΜΕ έγινε η είδηση ότι μια νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Καβάλας αρρώστησε από τον κορονοϊό Covid-19 και όταν μετά την καραντίνα γύρισε στη δουλειά της στο νοσοκομείο ενημερώθηκε ότι την είχαν υποβαθμίσει.

Το περιστατικό το κατήγγειλε ο πρόεδρος του 2ου Περιφερειακού Τμήματος (Μακεδονίας-Θράκης) της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, Γεώργιος Μπαλιόζογλου στον Real Fm 107,1. Σύμφωνα με τον κ. Μπαλιόζογλου, η νοσηλεύτρια νόσησε από κορονοϊό και όταν επέστρεψε στη δουλειά της, διαπίστωσε ότι ο Διοικητής του νοσοκομείου την είχε υποβαθμίσει.

Όπως λέει ο ίδιος, «η νοσηλεύτρια εργαζόταν στην υποδιεύθυνση νοσοκομείου στην Καβάλα, νόσησε και παρέμεινε με άδεια στο σπίτι της. Όταν επέστρεψε στη δουλειά της, ο Διοικητής θεώρησε καλό να την υποβαθμίσει, γιατί δεν τον βοήθησε αρκετά στα καθήκοντά του», όπως σημειώνει και το GRTimes.gr.

«Ως Ένωση νοσηλευτών, αυτό το καταδικάσαμε και το αναδείξαμε και είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι και τον πρωθυπουργό», πρόσθεσε.

Το σχόλιο του Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, σε δηλώσεις του στο KAVALA POST, αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα νομιμότητας, όσον αφορά την απόφασή του η οποία, όπως λέει, άπτεται της εύρυθμης λειτουργίας του Ιδρύματος και μόνον αυτής.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κλειτσιώτη

«Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό του Νοσοκομείου και μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας και των δικαιοδοσιών μου. Δεν έκανα κάτι που να ενόχλησε, τουναντίον, έπραξα με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος και τίποτα παραπάνω», σχολιάζει λιτά στις δηλώσεις του ο κ. Κλειτσιώτης.