AQUA BLUE: Μηχανική βλάβη μετά τον απόπλου του από το λιμάνι της Καβάλας

Η βλάβη παρουσιάστηκε στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου, στον πρώτο του απόπλου για το 2021 προς Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο και Λαύριο με 17 επιβάτες και 45 άτομα πλήρωμα

Μηχανική βλάβη παρουσίασε το πλοίο AQUA BLUE λίγο μετά τον απόπλου του από το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021. Η βλάβη παρουσιάστηκε στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου, καθώς απέπλεε από Καβάλα προς Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο και Λαύριο με 17 επιβάτες και 45 άτομα πλήρωμα.

Σημειώνεται ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες και προσπάθειες από το μηχανικό team του πλοίου, ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν η βλάβη, ενώ το πλοίο κατέπλευσε περί τα μεσάνυχτα, περίπου 4 ώρες μετά από την προγραμματισμένη ώρα στο λιμάνι της Μύρινας Λήμνου και πραγματοποιείται επιθεώρηση από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα για το αν μπορεί να συνεχίσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.

Για την ιστορία, σημειώνεται ότι το γαλανόλευκο γιαπωνέζικο βαπόρι της SEAJETS πέρασε τα φανάρια του επιβατικού λιμένα της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» σφυρίζοντας πρώτη φορά για το 2021 και με μια δεξιόστροφη μανούβρα «έδεσε» στην προβλήτα Νο7.

Ο Cpt Βαγγέλης και το πλήρωμά του μας εύχονται μια καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία και σίγουρα καλύτερες μέρες για την ακτοπλοΐα.

*Πηγή: kavalaportnews9.wixsite.com/kavalaportnews