Δήμαρχος Θάσου: Η διασπορά φημών περί εκατοντάδων κρουσμάτων δεν είναι επιχείρημα για να τηρούμε τα μέτρα

Για συνθήκες παραπληροφόρησης για τον Covid-19, διασπορά ψευδών ειδήσεων «ονοματισμένα» και για στοχοποίηση κατοίκων του νησιού κάνει λόγο ο Λευτέρης Κυριακίδης με μια οργισμένη ανακοίνωσή του

Με μια ανάρτηση αγανάκτησης, στα όρια της οργής, ο Δήμαρχος Θάσου, Λευτέρης Κυριακίδης ξεσπά για «τη διασπορά μη αληθινών φημών και τις συνθήκες παραπληροφόρησης» όσον αφορά τα κρούσματα κορονοϊού Covid-19 στο νησί της Θάσου.

Τονίζει, δε, ότι τέτοιες πρακτικές δεν ωφελούν κανέναν, πόσο μάλλον την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, ενώ στοχοποιούνται αδίκως κάτοικοι του νησιού.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Θάσου

Τις τελευταίες ημέρες, δυστυχώς, βιώνουμε συνθήκες παραπληροφόρησης και διασποράς μη αληθών φημών για την κατάσταση του νησιού μας ως προς την πανδημία του COVID-19.

Είναι πρέπον να προσέχουμε! Είναι υποχρέωσή μας να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και τα μέτρα που αποφασίζονται, ΑΛΛΑ:

Η διασπορά φημών περί εκατοντάδων κρουσμάτων στον τόπο μας και μάλιστα πολλές φορές «ονοματισμένα» δεν είναι ο δρόμος για να πράττουμε αυτό που πρέπει!!!!!

Δεν είναι επιχείρημα για να τηρούμε τα μέτρα!!!

Είναι μια λανθασμένη σκέψη που δεν μας προστατεύει και στοχοποιεί άδικα κάποιους συμπολίτες μας!!!!!

Συνεχίζουμε να προσέχουμε και να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών!!!!

Ακούμε τους ειδικούς, ενημερωνόμαστε επίσημα και τηρούμε τα μέτρα!!!