Θάσος: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό στον Λιμένα

Το μήνυμα του Δημάρχου Θάσου μετά τα αρνητικά αποτελέσματα-Rapid tests και στα Λιμενάρια της Θάσου-Πότε και πού θα πραγματοποιηθούν

Αρνητικά ήταν και τα 120 τεστ για κορονοϊό Covid-19 τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 στον Λιμένα της Θάσου. Ο Δήμαρχος Θάσου, Λευτέρης Κυριακίδης, εκφράζει την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα, τονίζοντας παράλληλα ότι αυτό το γεγονός δεν θα πρέπει να αποτελέσει αφορμή για εφησυχασμό και χαλάρωση των μέτρων.

Το μήνυμα του Δημάρχου Θάσου

«Πριν λίγο ενημερώθηκα ότι σήμερα στην Κοινότητα Θάσου (ΛΙΜΕΝΑΣ) έγιναν περί τα 120 τεστ! Αρνητικά στο σύνολο τους!!! Το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα και να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών για να μη χάσουμε ο,τι έχουμε κερδίσει μέχρι και σήμερα».

Rapid tests στα Λιμενάρια

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν rapid tests για ανίχνευση τυχόν κρουσμάτων κορονοϊού Covid-19 στα Λιμενάρια της Θάσου, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Θάσου. Τα tests θα πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιμεναρίων κατά τις ώρες 09:00-13:00.