Σοκαρισμένη η Καβάλα: Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τη μία από τις δύο δολοφονημένες αδελφές [βίντεο]

Στην κάμερα του MEGA μίλησε γείτονας της γυναίκας που διέμενε στην οδό Βενιζέλου και ο Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας όπου φοιτούσε

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το διπλό φονικό της Πρωτοχρονιάς στην Αλβανία με τον δράστη να δολοφονεί δύο αδελφές τις οποίες εξέδιδε και άφηνε έγκυες, πουλώντας στη συνέχεια τα μωρά με τη βοήθεια δικηγόρου [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου 2021 στην εκπομπή του MEGA Channel, LIVE News με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, μίλησαν γείτονες της μίας από τις δύο αδελφές η οποία και διέμενε στο κέντρο της Καβάλας, στην οδό Βενιζέλου. Όπως δήλωσαν, ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα φιλικό και πρόσχαρο.

«Δεν περιμέναμε αυτή η γυναίκα να συνδεόταν με το φονικό που έγινε» ανέφερε ένας από τους γείτονες της άτυχης γυναίκας, που σημείωσε μιλώντας στο LIVE News πως είχε να την δει στην πολυκατοικία περίπου δύο μήνες.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καβάλας Στέλιος Τζάμος ο οποίος μίλησε για τη γνωριμία του με το ένα εκ των θυμάτων.

«Την είχα μαθήτρια 2 χρόνια. Από τον Σεπτέμβριο του 2018, μέχρι τον Ιούνιο. Ήρθε πριν από 2,5 χρόνια μαζί με την αδερφή της την Αντριάννα» σημείωσε και πρόσθεσε πως η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε να βελτιώσει τον γραπτό της λόγο στα ελληνικά, προκειμένου να μείνει μόνιμα στη χώρα μας.

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε ο κ. Τζάμος, είχε βαπτιστεί χριστιανή στην Καβάλα στις αρχές του 2019.