«Μιχάλη, περαστικά και κράτα γερά»: Η Καθημερινή «στέλνει» θετική ενέργεια και… τύχη στον Μιχάλη Λυχούνα

Σταθερή η κατάσταση του 55χρονου αρχαιολόγου ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ-Covid του Νοσοκομείου της Καβάλας

Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα ο Μιχάλης Λυχούνας παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας-Covid του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, διανύοντας τη δεύτερη εβδομάδα που ο ίδιος νοσεί από τον νέο κορονοϊό [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ].

Η κατάσταση της υγείας του Καβαλιώτη αρχαιολόγου παραμένει σταθερή, γεγονός που δεν μπορεί παρά να προκαλεί αισιοδοξία τόσο στους θεράποντες ιατρούς όσο και στους οικείους του οι οποίοι εύχονται η περιπέτειά του αυτή να έχει αίσιο τέλος.

Η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα αφιέρωσε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 το μεγαλύτερο μέρος της στήλης της στη δεύτερη σελίδα της Εφημερίδας Καθημερινή [«Αθηναϊκά Plus»] για να στείλει θετική ενέργεια στον φίλο της Μιχάλη Λυχούνα, σε ένα δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο «Οψόμεθα εις Φιλίππους: Μιχάλη, περαστικά και κράτα γερά»!

Η κ. Πουρνάρα αναφέρεται στην τελευταία της συνάντηση με τον κ. Λυχούνα τον περασμένο Οκτώβριο οπότε και ο δεύτερος την ξενάγησε στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Μεταξύ των αρχαιολογικών ευρημάτων στο οποίο είχαν «σταθεί» οι δυο τους κατά την επίσκεψή τους στο Μουσείο των Φιλίππων ήταν και ένα αγαλματίδιο μιας ιέρειας της θεάς Τύχης που προστάτευε την αρχαία πόλη. Η Μαργαρίτα Πουρνάρα εύχεται «η ίδια θεότητα να προστατεύσει και τον ίδιο από τη μεγάλη δοκιμασία».

Διαβάστε τη στήλη της Μαργαρίτας Πουρνάρα για τον Μιχάλη Λυχούνα: