Κορονοϊός, Νοσοκομείο Καβάλας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο εμβολιασμός του προσωπικού

Εμβολιάστηκαν 460 άτομα, όπως ήταν και ο αρχικός προγραμματισμός, χωρίς να χαθεί ούτε μια δόση από τα εμβόλια-Ακολουθεί ο εμβολιασμός του προσωπικού στα Κέντρα Υγείας του Νομού Καβάλας, καθώς και στο ΕΚΑΒ

Λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου 2021 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και χωρίς προβλήματα οι εμβολιασμοί του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου της Καβάλας.

Συνολικά από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 εμβολιάστηκαν 460 άτομα, όπως ήταν και ο αρχικός προγραμματισμός, σύμφωνα με όσους δήλωσαν ότι επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού Covid-19, χωρίς να χαθεί ούτε μια δόση από τα εμβόλια τα οποία παρελήφθησαν.

Η παραπάνω διευκρίνιση είναι σημαντική, όσον αφορά τη διαδικασία και τον προγραμματισμό της, καθώς αξιοποιήθηκε όλη η ποσότητα των εμβολίων τα οποία παρέλαβε το Νοσοκομείο της Καβάλας.

Σε 3 βδομάδες θα χορηγηθεί η 2η δόση του εμβολίου σε όσους εμβολιάστηκαν, μετά από σχετική ενημέρωση την οποία θα λάβουν.

Την Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 θα εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Υγείας του Νομού Καβάλας, καθώς και στο ΕΚΑΒ Καβάλας.