Ανατροπή (;) στον θάνατο Δασκάλου: «Εμφανίστηκε» μάρτυρας που κάνει λόγο για… φόνο! [φωτογραφία]

Είναι ικανή η δημοσιογραφική έρευνα να «ανοίξει» εκ νέου την υπόθεση; Αθηναϊκή εφημερίδα επικαλείται «μαρτυρία-σοκ» που «δείχνει» εγκληματική ενέργεια για... 600 ευρώ!

Παραμονές των Χριστουγέννων του 2020 η υπόθεση της εξαφάνισης του Κώστα Δασκάλου που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, καθώς αγνοούνταν από τις 24 Νοεμβρίου, φέρεται να «έκλεισε» με την ανεύρεση της σορού του 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου σε πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Ο ιατροδικαστής Θράκης Νίκος Κιφνίδης, αφού εξέτασε το πτώμα, απεφάνθη ότι ο θάνατός του οφείλεται σε «πνιγμό εντός ύδατος», αφού τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής της σορού του άτυχου 40χρονου «έδειξαν» ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, καθώς δεν βρέθηκαν εκδορές, κακώσεις και κατάγματα, αλλά ο θάνατος επήλθε από πνιγμό στο νερό ύψους ενάμισι μέτρου του πηγαδιού στο οποίο βρέθηκε ο Κώστας Δασκάλου.

20 μέρες μετά, η αθηναϊκή Εφημερίδα Espresso «ανοίγει» εκ νέου την «υπόθεση Δασκάλου» και στο πρωτοσέλιδό της τής Τρίτης 12 Ιανουαρίου 2020 επικαλείται νέα στοιχεία που «μιλούν» για δολοφονία του δημοτικού υπαλλήλου.

«Για 600 ευρώ θα με φάτε;» είναι ο πηχυαίος τίτλος της εφημερίδας η οποία επικαλείται «μαρτυρία-σοκ» που «κάνει λόγο για φόνο και όχι για ατύχημα», ενώ επίσης αναφέρεται ότι οι συγγενείς του Κώστα Δασκάλου ξεσπούν: «Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια».

Δείτε το επίμαχο πρωτοσέλιδο: