Θάσος: Το νησί θρηνεί την απώλεια 78χρονης από την Παναγία η οποία έχασε τη «μάχη» με τον κορονοϊό

Η Αλεξάνδρα Βαλσαμά πάλεψε για μέρες με τον ιό στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, αλλά δεν τα κατάφερε-Το τελευταίο συγκινητικό «αντίο» από τον Δήμαρχο Θάσου

Τον δεύτερο θάνατο από κορονοϊό Covid-19 «μετράει» το νησί της Θάσου, καθώς έχασε το απόγευμα της Τρίτης 12 Ιανουαρίου 2021 τη «μάχη» με τον ιό η 78χρονη Αλεξάνδρα Βαλσαμά από την Παναγία, συνταξιούχος νοσοκόμα και πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Παναγίας.

Η 78χρονη νοσηλεύτηκε για μέρες στην κλινική Covid του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, ενώ τις τελευταίες μέρες διασωληνώθηκε, ενώ πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό από το νησί.

Ο Δήμαρχος Θάσου, Λευτέρης Κυριακίδης, με ένα συγκινητικό μήνυμα «αποχαιρέτησε» την Αλεξάνδρα Βαλσαμά, κάνοντας λόγο για έναν χαμογελαστό άνθρωπο, πάντα πρόθυμο να βοηθήσει.

Το «αντίο» από τον Δήμαρχο Θάσου

Αναχώρησε για τη γειτονιά των Αγγέλων η αγαπημένη μας Αλεξάνδρα Βαλσαμά από την Παναγία… Άνθρωπος με καρδιά και ψυχή ανοιχτή! Πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη να βοηθήσει… Θα θυμάμαι τον καφέ που μας έκανες με τον πατέρα Παντελεήμονα και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου στην αυλή της εκκλησίας της Παναγίας, συζητώντας γι’ αυτά που η ίδια ήθελες να γίνουν λίγο πριν ασθενήσεις! Θα σε θυμόμαστε πάντα! Καλή ανάπαυση!