Συνεχίζει ακάθεκτη η Κατερίνα Μπαταλογιάννη στο “The Voice” [βίντεο]

Η 23χρονη από τη Νέα Ηρακλίτσα του Δήμου Παγγαίου κέρδισε στο μουσικό «ρινγκ» την Ευγενία Λιακοπούλου ερμηνεύοντας από κοινού «Το αγριολούλουδο» του Στέλιου Καζαντζίδη και πέρασε στη φάση των cross battles

Συνεχίζει ακάθεκτη η 23χρονη Κατερίνα Μπαταλογιάννη από τη Νέα Ηρακλίτσα του Δήμου Παγγαίου στο μουσικό παιχνίδι-live show της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ “The Voice of Greece 2020”, καθώς το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2021 κέρδισε στο μουσικό «ρινγκ» την Ευγενία Λιακοπούλου στη φάση των battles ερμηνεύοντας από κοινού «Το αγριολούλουδο» του Στέλιου Καζαντζίδη και πέρασε στη φάση των cross battles.

Η διαδικασία είχε ως εξής: Οι coaches -στην περίπτωση της Κατερίνας ο Σάκης Ρουβάς– έχουν στην ομάδα τους από 12 ταλέντα τα οποία θα αναμετρηθούν σε δυάδες. Ο κάθε coach οργανώνει τους παίκτες του σε 6 ζευγάρια. Το κάθε ζευγάρι ερμηνεύει το τραγούδι που του ανατίθεται σε ντουέτο στην πιο μελωδική μονομαχία. Στο τέλος μόνο ένας από τους δύο θα περάσει στην επόμενη φάση, εκτός και αν κάποιος άλλος coach κάνει χρήση του steal.

Δείτε τη «μάχη» της Κατερίνας στη φάση των batlles