Μακάριος Λαζαρίδης: Η Φωτεινή Λαζαρίδου είχε καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση όλων

Συλλυπητήρια δήλωση του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας για τον αδόκητο χαμό της Καβαλιώτισσας συνταξιούχου πολιτικού μηχανικού

Εντελώς απρόσμενα και ξαφνικά «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης 19 Ιανουαρίου 2021 η συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός Φωτεινή Λαζαρίδου, γνωστή σε όλους ως «Τιτίκα». Ήταν μόλις 67 ετών [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Για τον θάνατο της Φωτεινής Λαζαρίδου, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο της Φωτεινής (“Τιτίκας”) Λαζαρίδου. Της συμπολίτισσάς μας που, με τον ακέραιο χαρακτήρα της, την εργατικότητά της και το πάθος της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, είχε καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση όλων.

Ήταν εξαιρετική επιστήμονας, κάτι που αποτυπώθηκε και μέσα από την επαγγελματική της δράση, τόσο στο Λιμενικό Ταμείο και τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας όσο και ως τεχνικής συμβούλου της πρώην Δημάρχου, κυρίας Δήμητρας Τσανάκα.

Αξιοσημείωτες, επίσης, ήταν η ευγενική φυσιογνωμία της, καθώς και η θέλησή της να βοηθά το συνάνθρωπο.

Είχα συζητήσει μαζί της το όραμά της να αποκτήσει επιτέλους η Καβάλα ένα φάρο “σημείο αναφοράς” και έργο τέχνης για την πόλη. Δεσμεύομαι να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου έτσι ώστε αυτή η επιθυμία της να γίνει πράξη.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον σύζυγό της Γιάννη Βύζικα και τους λοιπούς συγγενείς της».