Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας: Η κινητοποίηση υπέρ του συνταξιούχου με το χρέος στη ΔΕΗ έφερε αποτέλεσμα

Το χρέος του ρυθμίστηκε σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες

Το επιθυμητό αποτέλεσμα έφερε η κινητοποίηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας, καθώς και των διοικήσεων των Σωματείων Οικοδόμων, Επισιτισμού και Εμποροϋπαλλήλων, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ υπέρ ενός συνταξιούχου που απειλούνταν με διακοπή της ηλεκτροδότησης του σπιτιού του.

Το χρέος του ρυθμίστηκε, σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες και έτσι το θέμα θεωρείται λήξαν. Με αφορμή αυτή την κινητοποίηση οι Συνταξιούχοι του ΙΚΑ της Καβάλας τονίζουν ότι μόνο μέσα από συντονισμένο αγώνα στις πιέσεις που δέχεται κάθε μέρα ο λαϊκός άνθρωπος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας

«Μόνο ο συντονισμένος αγώνας όλων μας βάζει φρένο στις εντεινόμενες πιέσεις που δέχεται ο καθημερινός λαϊκός άνθρωπος»

«Η συντονισμένη παρουσία στη παράσταση διαμαρτυρίας του Σωματείου μας, μαζί με τα μέλη της Διοίκησης των Σωματείων των Οικοδόμων, του Επισιτισμού και των Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καβάλας το πρωί της Τετάρτης (27/01/2021) στο τοπικό κατάστημα της ΔΕΗ, επέφερε το επιθυμητό για τον συνάδελφό μας αποτέλεσμα και ρυθμίστηκε το χρέος του προς την ΔΕΗ σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να συμπεράνουμε είναι, πως μόνο ο συντονισμένος αγώνας όλων μας, μέσα από τα ταξικά Σωματεία (και όχι εκείνα των εργατοπατέρων), θα βάζει φρένο στις όλο και περισσότερο εντεινόμενες πιέσεις που δέχεται ο καθημερινός λαϊκός άνθρωπος, οι χαμηλόμισθοι, οι συνταξιούχοι».