Δήμος Θάσου: Ο δρόμος των Μαριών στο προσκήνιο

Θετική η ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας στο αίτημα για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ΑΜΘ του έργου της βελτίωσης του οδικού δικτύου μεταξύ του οικισμού και της και Σκάλας Μαριών

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη συναντήθηκε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εξέλιξη των έργων που εκτελούνται από την Περιφέρεια ΑΜΘ στη Θάσο, αλλά και έργα που προγραμματίζονται, είτε απευθείας από την Περιφέρεια ΑΜΘ, είτε σε συνεργασία με το Δήμο Θάσου.

Ειδικότερα τέθηκε από το Δήμαρχο Θάσου η ανάγκη χρηματοδότησης από την Περιφέρεια ΑΜΘ του έργου του Δήμου Θάσου «Βελτίωση τμήματος του οδικού δικτύου μεταξύ των οικισμών Μαριών και Σκάλας Μαριών», συνολικού προϋπολογισμού περίπου 3.600.000 €, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό έργο για τη Θάσο και προτεραιότητα της Διοίκησης του Δήμου για το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ανταποκρίθηκε θετικά, αναφέροντας ότι θα αναζητηθεί πηγή χρηματοδότησης, συμφωνώντας στην αναγκαιότητα εκτέλεσης του εν λόγω έργου.