Iraqi Airlines: Μεγάλη θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του 32χρονου Ammar Ibrahim

Τι αναφέρει η αεροπορική εταιρία στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της για τον εκπαιδευόμενο πιλότο που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στο Μιτσικέλι

Από την πρώτη κιόλας μέρα των εντατικών ερευνών για τον εντοπισμό του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Egnatia Aviation που αγνοείτο από το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιανουαρίου 2021, 30 Ιρακινοί πιλότοι, αρκετοί από τους οποίους «πέταξαν» από την πατρίδα τους, συμμετείχαν στις επιχειρήσεις [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Με την είδηση της ανεύρεσης του αεροσκάφους σε χιονισμένη πλαγιά του Μιτσικελίου [αναλυτικά το ρεπορτάζ εδώ], η αεροπορική εταιρία Iraqi Airlines εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση:

«Συλλυπητήρια. Στο όνομα του Αλλάχ, του πιο Ευγενικού, του πιο Φιλεύσπλαχνου (Ω, καθησυχαστική ψυχή / επιστροφή στον Κύριό σου ικανοποιημένος / γι ‘ αυτό μπείτε στους υπηρέτες μου / και μπείτε στον παράδεισό μου) Ο Θεός είναι η αλήθεια.

Με μεγάλη θλίψη λάβαμε είδηση για τον θάνατο του εκπαιδευόμενου πιλότου (Ammar Ibrahim) με βάση τις πληροφορίες που έλαβε η εξειδικευμένη ιρακινή ομάδα απεσταλμένη από την Iraqi Airlines στην Ελλάδα όπου οι πληροφορίες της ομάδας επιβεβαίωσαν το πόρισμα του αεροπλάνου δυτικά της Ελλάδας και ο εκλιπών βρέθηκε μέσα του και πέθανε.

Με τον τεράστιο αυτό τραυματισμό, η διοίκηση της Iraqi Airlines General Company προσφέρει θερμά συλλυπητήρια και συλλυπητήρια σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας γενικότερα και την οικογένεια του εκλιπόντος, τον πιλότο Ammar Ibrahim, ειδικότερα ζητώντας από τον Albari Al-Azz να τον καλύψει με τον Έλεος και να κατοικεί στον ευρύχωρο παράδεισό του.

Ανήκουμε στον Αλλάχ και σε Εκείνον θα επιστρέψουμε».

Γενικός Διευθυντής της Γενικής Εταιρείας για τις Ιρακινές Αερογραμμές
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Καπετάνιος Kafah Hassan Jabar

Πηγή: kozanilife.gr