Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα στη «γνωστή» στροφή του Παληού [φωτογραφίες]

Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο κράσπεδο στο... απέναντι κράσπεδο

Περίπου στις 14:30 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου 2021 σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στον οικισμό του Παληού Καβάλας όταν όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας αφού πρώτα «χτύπησε» στο κράσπεδο.

Το αυτοκίνητο κινούνταν δυτικά, με κατεύθυνση προς τη Νέα Ηρακλίτσα και στην περιοχή είχε ήδη ξεκινήσει να βρέχει. Προφανώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο λίγο πριν την πρώτη αριστερή στροφή μετά τη σχετικά μεγάλη «ισιάδα» της οδού Μελίνας Μερκούρη και εξετράπη της πορείας του λίγο πριν το ξενοδοχείο Villa Romantica.

Πρόκειται για ένα τμήμα του δρόμου του Παληού όπου στο πρόσφατο παρελθόν έχουν σημειωθεί εκατοντάδες τροχαία ατυχήματα, ειδικά υπό συνθήκες έντονης ή και ήπιας βροχόπτωσης.

Ευτυχώς δεν υπήρχε «εμπλοκή» άλλου οχήματος αλλά ούτε και κάποιος τραυματισμός. Λόγω της σύγκρουσης του οχήματος με το κράσπεδο, ακινητοποιήθηκε «κλείνοντας» προσωρινά το ένα ρεύμα κυκλοφορίας [αυτό με κατεύθυνση προς την πόλη της Καβάλας] έως ότου στο σημείο σπεύσει γερανοφόρο όχημα για την απομάκρυνσή του.