Ο Γιάννης Σαρρής δηλώνει και φέτος «παρών» στη μάχη κατά του Παιδικού Καρκίνου

15 Φεβρουαρίου 2021: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας ετοιμάζεται να δωρίσει ΟΛΕΣ τις εισπράξεις του μαγαζιού του στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας – Διαβάστε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Μπορεί η πανδημία να έχει ανακόψει την πορεία των καταστημάτων της εστίασης κρατώντας τα «κλειστά» για πάνω από τρεις μήνες τώρα, ωστόσο δεν στέκεται ικανή να ανακόψει τη διάθεση της Αλληλεγγύης και της ειλικρινούς Αγάπης που διακατέχει τον Γιάννη Σαρρή.

Ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας της εστίασης ξεκίνησε το 2019 να συμμετέχει ενεργά στη «μάχη» κατά του Παιδικού Καρκίνου. Τον Φεβρουάριο της χρονιάς εκείνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου [15 Φεβρουαρίου] είχε προκαλέσει αίσθηση δωρίζοντας ΟΛΕΣ τις εισπράξεις μιας ολόκληρης μέρας από το «Κουτούκι» του στον δεύτερο όροφο του Εμπορικού Κέντρου στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας.

Η κίνηση αυτή του Γιάννη αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες Καβαλιώτες οι οποίοι έσπευσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια… περνώντας καλά!

Την επόμενη χρονιά, ο Γιάννης Σαρρής επανέλαβε το εγχείρημά του συγκεντρώνοντας ακόμη περισσότερο κόσμο και ακόμη περισσότερα χρήματα και υποσχέθηκε πως η αυτή η κίνηση Αλληλεγγύης θα γίνει θεσμός.

Έτσι, και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, όσοι παραγγείλουν το μεσημεριανό ή το βραδινό τους φαγητό από το «Κουτούκι του Σαρρή» –το κατάστημα λειτουργεί πλέον μόνο για delivery ή take away– θα ενισχύσουν τον «κουμπαρά» του Γιάννη και του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας με ΟΛΕΣ τις εισπράξεις να πηγαίνουν στην ενδυνάμωση μιας πραγματικά αξιέπαινης προσπάθειας που έχει πλέον γίνει θεσμός.

Μάλιστα, ειδικά για τη φετινή, τρίτη προσπάθεια ενίσχυσης της «μάχης» κατά του Παιδικού Καρκίνου, ο Γιάννης Σαρρής κάνει ΔΩΡΟ σε όλους όσους θα συμμετέχουν με ΚΑΘΕ παραγγελία μία συλλεκτική κούπα:

Με μια κρητική μαντινάδα, ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας και ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας «ξορκίζουν» την αρρώστια που κάθε χρόνο «χτυπά» εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και που, δυστυχώς, δεν κάνει… διακρίσεις σε φύλο ή ηλικία.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών: «Γιάννη, είσαι μέσα στην ψυχή μας»!

«Συγκινητική προσφορά του Γιάννη Σαρρή στον Σύλλογό μας για τον παιδικό καρκίνο. Προσφέρει τις εισπράξεις της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2021 στον Σύλλογο των Εθελοντών Κατά του Καρκίνου. Δεν την δεχθήκαμε λόγω της κρίσης που δέρνει τον κλάδο της εστίασης αλλά ήταν ανένδοτος! Μας συγκίνησε η προσφορά του. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και την αγάπη μας για τον ΑΝΘΡΩΠΟ! Ένας τρόπος υπάρχει να συμμετάσχουμε όλοι στην προσφορά του: τη Δευτέρα όλοι τρώμε από του Σαρρή. Καλούμε το 252 400 1493 και σε 35 λεπτά η παραγγελία μας με Delivery θα είναι στην πόρτα μας. Συνοδεύεται με μια συλλεκτική κούπα με τα εμβλήματα για τον παιδικό καρκίνο. Η ευθύνη όμως που φορτωνόμαστε είναι τεράστια από την εμπιστοσύνη και την αγάπη του Γιάννη. Γιάννη, είσαι μέσα στην ψυχή μας και μας βάζεις δύσκολα!!!».

Τηλ. για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες [delivery ή take away] στο τηλέφωνο 2514001493

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο).

Σύμφωνα με στοιχεία, 250.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο πάσχουν από διάφορες μορφές καρκίνου, το 80% των οποίων στις χώρες μέσου και χαμηλού εισοδήματος.

Στην Ελλάδα, περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται ετησίως από καρκίνο, κυρίως από λευχαιμία. Το 70% από αυτά θεραπεύεται, λόγω της επάρκειας φαρμάκων και καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού.

Αντίθετα, στις χώρες του τρίτου κόσμου τα ποσοστά θνησιμότητας είναι πολύ υψηλά…