Κορονοϊός: Ροταριανή προσφορά στα νήπια του Δήμου Καβάλας [φωτογραφίες]

Τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας δώρισαν 4.000 μάσκες για τους μικρούς μαθητές

Μέλη του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας, συνοδευόμενα από τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου και προ Διοικητή της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, Ροτ. Βασίλη Μακρή, «στο πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς προς τον άνθρωπο συμβάλλοντας καθοριστικά στην εθνική προσπάθεια για μια ασφαλή σχολική χρονιά», προσέφερε 4.000 μάσκες προστασίας προσώπου μιας χρήσης στον Δήμο Καβάλας.

Τις μάσκες οποίες παρέλαβε η Γενική Γραμματέας του Δήμου Χριστίνα Ταβουλτζίδου Χριστίνα με σκοπό αυτές να διατεθούν στους μικρούς μαθητές των Παιδικών Σταθμών και των Νηπιαγωγείων της Καβάλας προκειμένου τα παιδιά «να επιστρέψουν και να συνεχίσουν τη σχολική τους χρονιά με ασφάλεια στις τάξεις τους».

Η κ. Ταβουλτζίδου, αφού ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του ΡΟΔΚ, ευχήθηκε η προσφορά αυτή να βρει ανταπόκριση και να ενθαρρύνει τους πολίτες να πράττουν και αυτοί οτιδήποτε θα είναι χρήσιμο για την προστασία των μικρών μαθητών κατά την περίοδο της πανδημίας.

«Με την προσδοκία να αποτελέσει η πανδημία της νόσου του Covid-19 σύντομα παρελθόν, ευχόμαστε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ένα ασφαλές, εποικοδομητικό και δημιουργικό υπόλοιπο σχολικού έτους!», σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας.