Στο προσκήνιο η ασφάλεια των λιμανιών της Καβάλας

Συνάντηση της Διευθύνουσας Συμβούλου της ΟΛΚ ΑΕ Άννας Θυσιάδου με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Θόδωρο Κλιάρη

Με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο ΛΣ Θόδωρο Κλιάρη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΟΛΚ ΑΕ Άννα Θυσιάδου, στο πλαίσιο επίσκεψής της στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η κ. Θυσιάδου είχε την ευκαιρία να θέσει στον κ. Κλιάρη θέματα τα οποία αφορούν στην ασφάλεια των λιμανιών της Καβάλας, με επίκεντρο το λιμάνι της πόλης «Απόστολος Παύλος», ένα σημαντικό πεδίο το οποίο συνδέεται άμεσα με την παροχή υπηρεσιών των λιμανιών και τις αναπτυξιακές τους προοπτικές.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού, προτεραιότητα της ΟΛΚ ΑΕ είναι η ασφάλεια τόσο των εργαζομένων, των πολιτών και των επαγγελματιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα λιμάνια όσο και των επισκεπτών και των τουριστών, με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος να δεσμεύεται ότι η ήδη άριστα δομημένη συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και στο μέλλον για την επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν.