Δωρεά του ΤΑΡ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας [βίντεο-φωτογραφίες]

Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) ολοκλήρωσε, σε συνεργασία με το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής», τη δωρεά και εγκατάσταση νέου συστήματος ψύξης/θέρμανσης στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο λιμάνι της Καβάλας

Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοβουλία που εντάσσεται στο εκτεταμένο πρόγραμμα Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων του ΤΑΡ στις περιοχές της βόρειας Ελλάδας από όπου διέρχεται ο αγωγός.

Πρόκειται, επίσης, για άλλη μία πρωτοβουλία στήριξης των ελληνικών υπηρεσιών υγείας, έκτακτης ανάγκης και διάσωσης. Διότι η υγεία και η ασφάλεια αποτελούν βασική προτεραιότητα για τον ΤΑΡ, τις εργολήπτριες εταιρείες, και τους συνεργάτες του. Και παράλληλα, γνωρίζουμε ότι η χρήση κατάλληλου και σύγχρονου εξοπλισμού αποτελεί κλειδί για την ασφάλεια αφενός των διασωστών και αφετέρου των ανθρώπων που καλούνται να βοηθήσουν.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΤΑΡ και το Δίκτυο, υπερήφανοι υποστηρικτές των ελληνικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, στέκονται δίπλα στο πολύ σημαντικό έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Διευθύνουσα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας «Απόστολος Παύλος», κ. Άννα Θυσιάδου, η ανταπόκριση στο αίτημα του ΟΛΚ είχε ως αποτέλεσμα το κτήριο της Πυροσβεστικής εντός του λιμανιού «να καταστεί λειτουργικό και να υποστηρίξει το έργο της Υπηρεσίας».