Ο ΟΛ Καβάλας στηρίζει το έργο του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας [φωτογραφίες]

Ο Οργανισμός έκοψε τη Βασιλόπιτά του και συμμετείχε στην πρωτοβουλία της επιχείρησης «Κουτούκι του Σαρρή», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 η κοπή Βασιλόπιτας των εργαζομένων στην ΟΛΚ ΑΕ, παρουσία του προέδρου του Οργανισμού, Γιώργου Φιλόσογλου και της Διευθύνουσας Συμβούλου, Άννας Θυσιάδου.

Η κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, ενώ στις δύο Βασιλόπιτες οι οποίες κόπηκαν αντιστοιχούσαν και δύο συμβολικά δώρα σε όσους κέρδισαν τα φλουριά.

Παράλληλα, η ΟΛΚ ΑΕ συμμετείχε στην πρωτοβουλία της επιχείρησης εστίασης της Καβάλας «Κουτούκι του Σαρρή», ενισχύοντας το έργο του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Γιάννης Σαρρής, ο οποίος για 3η συνεχόμενη χρονιά διέθεσε όλα τα έσοδα της ημέρας για τη «μάχη» κατά του καρκίνου, ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Οργανισμού και τους εργαζόμενους «για την απόφαση να συνδράμουν σε αυτόν τον ιερό σκοπό και ιδιαίτερα την κα. Θυσιάδου η οποία χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας να βοηθήσουμε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη», όπως δήλωσε ο ίδιος.