Κορονοϊός: Χωρίς ασθενείς μετά από μήνες η ΜΕΘ Covid-19 του Νοσοκομείου Καβάλας

«Αισιόδοξος» ο αριθμός και των γεμάτων κλινών στις κλινικές Covid του Νοσοκομείου-Ομοίως αισιόδοξος και ο εμβολιαστικός ρυθμός κατά του κορονοϊού: Πόσα εμβόλια γίνονται καθημερινά στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Ένα αισιόδοξο μήνυμα μετά από μήνες εκπέμπεται από το Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, καθώς δε νοσηλεύεται ούτε ένας ασθενής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για περιστατικά κορονοϊού Covid-19.

Όσον αφορά τις κλινικές Covid-19 του Ιδρύματος, νοσηλεύονται 16 ασθενείς, ένας αριθμός ο οποίος αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία, παρά το γεγονός ότι παρατηρήθηκε μια μικρή αυξητική τάση τις τελευταίες 2 μέρες κατά τις οποίες έγιναν 4 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα εμβόλια, ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Καβάλας, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης δήλωσε στο KAVALA POST ότι κατά μέσο όρο πραγματοποιούνται καθημερινά 150 εμβολιασμοί -156 και 148 την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 αντίστοιχα-, ένας αριθμός αρκετά ικανοποιητικός, αναλογικά και με τα αντίστοιχα νούμερα σε άλλες πόλεις, με τον κ. Κλειτσιώτη να προσθέτει ότι «περιμένουμε να αυξηθεί ο ρυθμός των εμβολιασμών όταν θα έρθουν και άλλα εμβόλια μέσα στον Μάρτιο, όπως μας έχουν ενημερώσει».