Το τεράστιο «ευχαριστώ» των συγγενών της 40χρονης Παναγιώτας προς το Νοσοκομείο Καβάλας

Ο σύζυγος και η αδελφή της άτυχης γυναίκας που έχασε τη ζωή της μετά από το ανεύρισμα εγκεφάλου που υπέστη, ευχαριστούν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη συμπαράσταση του αλλά και για το δρόμο της μεγαλοψυχίας που τους υπέδειξαν με τη δωρεά οργάνων

Με μια βαθιά συγκινητική επιστολή προς το Νοσοκομείο Καβάλας και προς όλους όσους προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του ανθρώπου τους, ο σύζυγος και η αδελφή της 40χρονης Παναγιώτας, τους ευχαριστούν για τη συμπαράσταση και την αντιμετώπιση που έλαβαν στις δύσκολες ώρες που έζησαν πριν από περίπου ένα μήνα.

Μπορεί η Παναγιώτα να μην τα κατάφερε και να κατέληξε λόγω του ανευρίσματος που υπέστη στον εγκέφαλο, ωστόσο οι άνθρωποι της μέσα στο βαρύτατο πένθος τους, θέλησαν με την επιστολή που απέστειλαν και η οποία δημοσιοποιήθηκε από το Νοσοκομείο της Καβάλας, να εκφράσουν «το τεράστιο ευχαριστώ τους» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΤΕΠ αλλά και της ΜΕΘ.

Ήταν αυτοί που τους στάθηκαν ανθρώπινα και ειλικρινά σ’ αυτή τη βασανιστική εβδομάδα που βίωσαν, αλλά και αυτοί που τους έδειξαν τον δρόμο της μεγαλοψυχίας μέσω από την επιλογή της δωρεάς οργάνων.

Ακολουθεί η επιστολή των συγγενών της αδικοχαμένης γυναίκας

«Χάσαμε τον άνθρωπό μας, από την μια στιγμή στην άλλη, αλλά η συμπαράσταση που λάβαμε από το προσωπικό του Νοσοκομείου, μας βοήθησε να το διαχειριστούμε όσο ήταν δυνατό καλύτερα»

«Μέσα από την παρούσα  επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ευχαριστούμε το Προσωπικό των ΤΕΠ που στις 24.01.2021 έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσει τον άνθρωπό μας, που σε τόσο νέα ηλικία, μόλις 40 ετών, έπαθε ανεύρισμα εγκεφάλου.

Ευχαριστούμε το Ιατρό Νευροχειρούργο Γιώργο Αντωνίου, για την άρτια ενημέρωση αναφορικά με την εξέλιξη του περιστατικού, την υπομονή να απαντήσει στην κάθε μας ερώτηση, στο σεβασμό που έδειξε με τον ευγενικό τρόπο του στον πόνο μας.

Ευχαριστούμε το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, που μας διευκόλυνε όσο περισσότερο μπορούσε και που μας συμπαραστάθηκε με τον δικό του τρόπο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, στην Προϊσταμένη της ΜΕΘ Σωτηρία Κουτσούκη, η οποία ήταν δίπλα μας όλη αυτή την δύσκολη και βασανιστική εβδομάδα που περάσαμε, μη λογαριάζοντας ωράριο εργασίας, με βαθιά ενσυναίσθηση, με μεγάλη υπομονή και αμεσότητα στην επικοινωνία, με σεβασμό στον πόνο μας, με συμπόνια και με τον γλυκό της λόγο, ο οποίος ήταν βάλσαμο στον τεράστιο πόνο μας.

Ευχαριστούμε την Εύα Οτίλια Νάγκυ, που με τον υπέροχο και ανθρώπινο τρόπο που μας μίλησε, μας έδειξε τον δρόμο της μεγαλοψυχίας, της επιλογής δωρεάς οργάνων. Επιλογή την οποία κάναμε και μας γέμισε γαλήνη, καθώς ο θάνατος του δικούς μας ανθρώπου χάρισε ζωή και χαρά σε κάποιους άλλους, κάτι που σίγουρα η Παναγιώτα μας θα το επέλεγε, καθώς ήταν μια δοτική ψυχή.

Τέλος ευχαριστούμε την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Σταματία Ζεκάκη, η οποία μας συμπαραστάθηκε στο έπακρο, με τον δικό της ευγενικό, ζεστό και ανθρώπινό τρόπο.

Χάσαμε τον άνθρωπό μας, από την μια στιγμή στην άλλη. Παρόλα αυτά, η αντιμετώπιση και η συμπαράσταση που λάβαμε από το προσωπικό του Νοσοκομείου, μας βοήθησε να το διαχειριστούμε όσο ήταν δυνατό καλύτερα.

Συνεχίστε το υπέροχο έργο σας.
Ευχαριστούμε.

Με βαθιά εκτίμηση
Ο σύζυγος: Σταύρος Ψωμάς
Η αδελφή: Χρυσούλα Δοξακάκη»