Γιάννης Σαρρής: 200 παραγγελίες διαφορετικές από τις άλλες…

Για ακόμη μια χρονιά ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας της εστίασης γέμισε τον «κουμπαρά» του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας, με τη βοήθεια δεκάδων Καβαλιωτών-Το «ευχαριστώ» του Συλλόγου

Ολοκληρώθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά η πρωτοβουλία του Καβαλιώτη επιχειρηματία της εστίασης, Γιάννη Σαρρή να συνδράμει τη «μάχη» κατά του Παιδικού Καρκίνου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Κοντά στις 200 παραγγελίες έγιναν τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 στο «Κουτούκι του Σαρρή» με τα έσοδα από αυτές να πηγαίνουν στον «κουμπαρά» του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας και τον Γιάννη Σαρρή να παραδίδει την επιταγή στη Διοίκηση του Συλλόγου, βάζοντας ακόμη ένα λιθαράκι στο «κάστρο» απέναντι στη νόσο.

Το «ευχαριστώ» του Συλλόγου

Τρεις χιλιάδες είκοσι δυο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς και σε όλους εκείνους που είχαν την πρόθεση, αλλά δεν έγινε δυνατή η συμμετοχή τους στο μεγάλο πανηγύρι της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2021. Πανηγύρι αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς των Καβαλιωτών που ενορχήστρωσε και εκτέλεσε με καταπληκτική μαεστρία ο ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΣΑΡΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΎΚΙ ΤΟΥ. Εμείς του Συλλόγου των Εθελοντών Κατά του Καρκίνου αισθανόμαστε τεράστια ευθύνη για την άμετρη εμπιστοσύνη σας και την πίστη που δείχνετε στο έργο μας. Η συγκινητική προσφορά του ΓΙΑΝΝΗ μας εμψυχώνει και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε με στόχο να προσεγγίσουμε αν είναι δυνατόν και όσο μπορούμε το μεγαλείο της ψυχής του μέσα από τις δράσεις μας. Όλα καθαρά και κρυστάλλινα από τη γένεσή τους μέχρι τον προορισμό τους ΤΟ Συμβόλαιο που κάνουμε με όλους εσάς.