Το ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Μια σημαντική δωρεά στις δομές οι οποίες περιθάλπουν παιδιά στη Νέα Ηρακλείτσα στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε να ενισχύσει δομές που περιθάλπουν παιδιά και εδρεύουν στην περιοχή ευθύνης του Τμήματος, με την προμήθεια και την ευγενική δωρεά αναγκαίων υλικών και εξοπλισμού.

Έπειτα από επικοινωνία με την κ. Κατερίνα Σκαρμούτσου, υπεύθυνη στα σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, η Διοικούσα ενημερώθηκε για την ανάγκη κάλυψης τρεχουσών αναγκών της δομής μέσω ενός στεγνωτηρίου ρούχων.

Με την ομόφωνη απόφαση 10/Σ1/2021, η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος προμηθεύτηκε ένα στεγνωτήριο ρούχων BEKO DPY8506GXB1, το οποίο παρέδωσε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Απόστολος Παυλίδης.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας συγχαίρει θερμά και ευχαριστεί το προσωπικό που απασχολείται στα σπίτια του Οργανισμού στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας για την ευκαιρία που της έδωσε να συνεισφέρει στο ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό έργο το οποίο επιτελείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο ίδιο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας, θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες η ενίσχυση δομής στην πόλη της Δράμας.