Πέτρος Πετρόπουλος: Κοιτάμε μπροστά και πάμε παρακάτω…

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας πραγματοποίησε και τη 2η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του μετά τη σοβαρή και επιτυχημένη εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού πραγματοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας με την «Ανάσα για τον Δήμο», Πέτρος Πετρόπουλος, κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του μετά τη σοβαρή και επιτυχημένη εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη, τονίζοντας ότι το «όφειλα στον εαυτό μου, στην κοινωνία και την οικογένειά μου».

Το μήνυμα του Πέτρου Πετρόπουλου

Όπως όφειλα στον εαυτό μου, στην κοινωνία και την οικογένειά μου προχώρησα και έκανα την 2η δόση του εμβολίου της Pfizer, στο Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης «Λυδία» στον Αμυγδαλεώνα όπου βρίσκομαι για την αποκατάστασή μου, από συνεργείο του ΕΟΔΥ που ήρθε για τον σκοπό αυτό. Ο εμβολιασμός μου κατά του κορονοϊού, μαζί με το προσωπικό του Κέντρου και όσους φιλοξενούνται σ’ αυτό, έγινε με απόλυτη επιτυχία και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Κοιτάμε μπροστά και πάμε παρακάτω.