Το «ευχαριστώ» του Μάρκου Δέμπα μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας βρίσκεται σπίτι του μετά την ολιγοήμερη νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας - Τι έγραψε σε όσους του ευχήθηκαν «περαστικά»

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 ο Μάρκος Δέμπας εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας μετά από αδιαθεσία που ένιωσε. Για προληπτικούς λόγους και με σκοπό να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας εισήχθη στην Καρδιολογική Κλινική όπου και νοσηλεύτηκε.

Την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, ο Μάρκος Δέμπας πήρε εξιτήριο από το ΓΝΚ και βρίσκεται πλέον σπίτι του. Θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους του ευχήθηκαν «περαστικά», ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας έγραψε στο facebook:

«Μέσα από την καρδιά μου❤️❤️, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους εσάς, για τις θερμές ευχές σας, και τα ωραία αισθήματα που μου μεταφέρατε, δίνοντας μου δύναμη, να ξεπεράσω την περιπέτεια με την υγεία μου. Όλα πήγαν κατ ευχήν. Με τη βοήθεια του Θεού, βρίσκομαι στην οικογένεια μου και σύντομα θα επιστρέψω στις υποχρεώσεις μου, που συνεχίζουν να είναι απαιτητικές. Καλή δύναμη εύχομαι και υγεία σε όλους μας».?