Καβάλα, Εγνατία Οδός: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στο ύψος του Αγίου Σίλα [βίντεο-φωτογραφίες]

Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς - Σε επικίνδυνο σημείο το «περίεργο» περιστατικό με τους πολίτες να... ρυθμίζουν την κυκλοφορία

Περίπου στις 12:30 μετά το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μαρτίου 2021 ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην Εγνατία Οδό, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τυλίχτηκε στις φλόγες στο ύψος του Αγίου Σίλα, «επάνω» από την πόλη της Καβάλας.

Το ρεπορτάζ «ανέβασε» ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Φωνή του Νέστου Δημήτρης Καμαρίδης, αναφέροντας τα εξής:

«Απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν λίγη ώρα επάνω στην Εγνατία στο ύψος του Αγίου Σίλα. Ένα αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν εν κινήσει, άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες. Μέσα σε λίγα λεπτά το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς στο σημείο εκείνη τη στιγμή βρέθηκαν “καλοί Σαμαρείτες”, ένας εκ των οποίων είναι γνωστός συμπολίτης μας, που ασχολείται με την αυτοδιοίκηση, όπου σταμάτησαν αμέσως για να βοηθήσουν την κατάσταση.

Το σημείο που έγινε το συμβάν ήταν υπερβολικά δύσκολο διότι τα αυτοκίνητα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Άμεσα κλήθηκε η πυροσβεστική και η αστυνομία.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η αστυνομία ήρθε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και αφού ήδη είχε σβήσει η φωτιά και την κυκλοφορία ρύθμιζαν οι περαστικοί.

Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα στο συγκεκριμένο περιστατικό. Τα αίτια της φωτιάς στο όχημα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Μακάρι, το παράδειγμα των ανθρώπων που σταμάτησαν να βοηθήσουν, να είναι προς μίμηση για όλους μας»!