Ο Σύλλογος Πνοή δίπλα στη γυναίκα της διπλανής πόρτας

Το μήνυμα του συλλόγου για το παιδί και την οικογένεια με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας

Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανακοίνωση, που αναφέρεται στις γυναίκες που ξεπερνούν τη ντροπή και τη συστολή τους και ζητούν στήριξη για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να βοηθήσουν την οικογένεια τους, ο Σύλλογος «Πνοή για το παιδί και την οικογένεια» σχολιάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο Σύλλογος κάνει λόγο για τη γενναιότητα, τη δύναμη και το θάρρος τους και τονίζει ότι θα κάνει ότι μπορεί για να σταθεί δίπλα τους ως  βοηθοί και άξιοι συμπαραστάτες!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Θαυμάζουμε τις γυναίκες που καταφέρνουν να ξεπεράσουν την όποια ντροπή και συστολή τους και ζητούν τη στήριξη μας»

«Παγκόσμια μέρα της γυναίκας σήμερα 8 Μαρτίου και σκεφτόμαστε σε ποιο σημείο της πολύπλευρης  γυναικείας προσωπικότητας να εστιάσουμε!

Στεκόμαστε στη γενναιότητα των απλών γυναικών που βρίσκουν το θάρρος και το κουράγιο να μαζέψουν τα κομμάτια της κατακερματισμένης ψυχής τους, να κοινοποιήσουν τις δυσκολίες που βιώνουν στην καθημερινότητα τους και να ζητήσουν χέρι βοήθειας και υποστήριξης.

Ας προσπαθήσουμε να μπούμε στον ψυχισμό τους, στην θέση τους όσες  και όσοι από μας έχουν μια «τακτοποιημένη» ζωή και θα νοιώσουμε την συντριβή τους.

Από την εμπλοκή μας πολλά χρόνια στο σύλλογο «Πνοή για το παιδί και την οικογένεια» αυτή η στιγμή πάντα μας καθηλώνει και δεν μπορούμε παρά να θαυμάζουμε αυτές τις γυναίκες που καταφέρνουν να ξεπεράσουν την όποια ντροπή και συστολή τους και να ζητήσουν την στήριξη μας για να αντιμετωπίσουν τις ατυχίες της ζωής τους αναζητώντας ένα  καλύτερο «αύριο».

Αυτές τις γυναίκες σήμερα 8 Μαρτίου τιμούμε στον σύλλογο για τη δύναμη και το θάρρος τους, τις γυναίκες της διπλανής πόρτας, φροντίζοντας με το μέγιστο των δυνάμεων μας να σταθούμε δίπλα τους βοηθοί και άξιοι συμπαραστάτες !

Είμαστε εδώ για εσάς!!! Και είμαστε πάντα δίπλα σας!!!»PNO