Καβάλα: Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της γυναίκας που «χτυπήθηκε» από αυτοκίνητο. Αναζητείται ο οδηγός που την εγκατέλειψε

«Άφαντος» ο ασυνείδητος οδηγός του «σκούρου χρώματος» οχήματος που παράτησε την Καβαλιώτισσα στο έλεος του Θεού - Δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της η άτυχη γυναίκα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται για δεύτερη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας η γυναίκα η οποία το πρωί του Σαββάτου 13 Μαρτίου 2021 «χτυπήθηκε» από διερχόμενο αυτοκίνητο επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κοντά στο παλιό νοσοκομείο της πόλης, περίπου στις 11:00 το πρωί. Η άτυχη γυναίκα η οποία, την ώρα εκείνη, αποπειράθηκε να «περάσει» τον δρόμο, παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο και τραυματίστηκε σοβαρά.

Πρόκειται για Καβαλιώτισσα 61 ετών [αρχικά είχε γραφεί ότι πρόκειται για γυναίκα 50-55 ετών], συνταξιούχο, μητέρα δύο παιδιών.

Ο οδηγός του οχήματος [σκούρου χρώματος] δεν σταμάτησε, άφησε τη γυναίκα στο έλεός φεύγοντας από το σημείο, αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία, δίχως, δυστυχώς μέχρι στιγμής, να έχει εντοπιστεί.

Η 61χρονη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και υπεβλήθη σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΓΝΚ με τους ιατρούς να θεωρούν την κατάσταση της υγείας της ως «ιδιαίτερα κρίσιμη».