Κίνδυνοι και προστασία στο διαδίκτυο στην εποχή της πανδημίας

Διαδικτυακή ημερίδα από το Σύλλογο Ταεκβοντό Καβάλας σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας και την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Το διαδίκτυο στην εποχή της πανδημίας – Κίνδυνοι και Προστασία» θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 στις 19:00.

Με αφορμή την τρέχουσα υγειονομική κρίση και τις επιπτώσεις που ο ψηφιακός κόσμος τείνει να αναπληρώσει τον πραγματικό και τα παιδιά αφιερώνουν όλο και περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο, η ημερίδα στοχεύει στην διεξαγωγή μιας πολύπλευρης συζήτησης, ενημέρωσης και εφαρμογής κανόνων ασφαλούς «πλοήγησης».

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι :

  • Ο Μανώλης Σφακιανάκης Αντιστράτηγος εα ΕΛΑΣ, Ιδρυτής και Πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi), Ειδικός Ερευνητής- Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, Ιδρυτής του τμήματος Ηλεκτρονικής Δίωξης της ΕΛΑΣ.
  • Η Kαλλιόπη Ιωάννου, Διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi)- Κλινική Εγκληματολόγος – Σύμβουλος Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων Υποψήφια Διδάκτωρ Εγκληματολογίας στο πανεπιστήμιο του Essex.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα υπάρχει ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη, από τον Δήμαρχο Καβάλας Θεόδωρο Μουριάδη και από τον Διοικητή Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, Αστυνόμο Ά Αθανάσιο Κοψίδα.

H διαδικτυακή ημερίδα θα μεταδοθεί από το Facebook του αθλητικού συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας, από το Facebook του Δήμου Καβάλας, από τo Facebook και το site της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, από TVthrakiotis – ηλεκτρονική εφημερίδα και από το proininews ράδιο – εφημερίδα της Καβάλας.

Στη προσπάθεια αυτή συνέβαλλε σημαντικά ο Διευθυντής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Συνδιοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας / Δήμος Καβάλας