Καβάλα: Γέμισε το κέντρο της πόλης με αφίσες με τους ήρωες του 1821

Οι αφίσες απεικονίζουν πρόσωπα των αγωνιστών του 1821 και μηνύματα τα οποία συνοδεύουν τις εικόνες των ηρώων-Αντίστοιχες αφίσες τοποθετήθηκαν και σε άλλες πόλεις της βόρειας Ελλάδας

Ενόψει της επετείου των 200 χρονών από την Ελληνική Επανάσταση, το βράδυ της Τρίτης 23 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη αφισοκόλληση με τις ηρωικές μορφές των αγωνιστών του 1821 σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η Καβάλα, με τις αφίσες να τοποθετούνται στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το protothema.gr, αναρτήθηκαν αφίσες σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική (Ν. Μουδανιά)Κατερίνη, ΚοζάνηΚαστοριά, ΓρεβενάΦλώριναΣιάτισταΝάουσαΒέροια, ΈδεσσαΠέλλα, Γιαννιτσά, ΣέρρεςΔράμαΚαβάλα και Κομοτηνή, καθώς και σε κωμοπόλεις και χωριά.

Οι αφίσες απεικονίζουν πρόσωπα των αγωνιστών του 1821 και μηνύματα τα οποία συνοδεύουν τις εικόνες των ηρώων, όπως «Μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος», «Για του Χριστού την πίστη την αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία», «Δόξα και τιμή στο 1821» και «Τιμούμε μιμούμενοι».