25η Μαρτίου 2021: Ο Δήμος Παγγαίου τίμησε τα 200 χρόνια ελεύθερης Ελλάδας [φωτογραφίες]

Επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Μητροπολίτου Χρυσοστόμου και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Ελευθερούπολης-Το μήνυμα του Δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη για την 25η Μαρτίου

Με την επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Μητροπολίτου Χρυσοστόμου και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Ελευθερούπολης, ολοκληρώθηκαν οι περιορισμένες, ελέω των μέτρων για τον κορονοϊό, εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου 2021, η οποία φέτος συμπίπτει με τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, ο βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Πασχαλίδης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Αλέξης Πολίτης, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, καθώς και εκπρόσωπος του κόμματος Ελληνική Λύση.

«Όσο υπάρχουν Ελληνόπουλα που ακούνε το “Τη Υπερμάχω Στρατηγώ” και ανατριχιάζουν, τον Εθνικό Ύμνο και δακρύζουν, είμαι βέβαιος ότι υπάρχει Ελπίδα! Χρόνια πολλά Ελληνίδες και Έλληνες!», ανέφερε ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο.

«Είμαστε περήφανοι που σε όλο τον πλανήτη άπαντες γνωρίζουν πλέον ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες! Στην Ελευθερούπολη, την καρδιά του Δήμου Παγγαίου, εκπροσώπησα σήμερα την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, σε μια σεμνή τελετή απόδοσης τιμών στους Ήρωες του ’21, 200 ολόκληρα χρόνια μετά. Η συγκίνηση στο αποκορύφωμά της άμα το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου με τη Γαλανόλευκη να κυματίζει ψηλά. Τιμή και δόξα στο 1821!», σημειώνει στη δήλωσή του ο κ. Πολίτης.

Δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις