Θλίψη στην κοινωνία της Καβάλας για τον θάνατο του Μιχάλη Γκάγκαλη

Ο πρώην προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και πρώην Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο πρώην προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και πρώην Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας, Μιχάλης Γκάγκαλης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Φίλοι και συνάδερφοί του τον «αποχαιρέτησαν» συγκινημένοι, με την ανάρτηση του διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας να αποτυπώνει το βαρύ κλίμα στην εκπαιδευτική κοινότητα από την είδηση του θανάτου του Μιχάλη Γκάγκαλη: Ηλιόλουστη, αλλά βαθιά θλιβερή η σημερινή μέρα για το σχολείο μας. Μόλις πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Μιχάλη Γκάγκαλη, ενός ακόμη εξαιρετικού συναδέλφου, ιδιαίτερα αγαπητού σε όλους μας, πρώην Προϊσταμένου του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Καβάλας και πρώην Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας. Θα μας λείψει η ευχάριστη παρέα του, το χαμόγελό του, οι συμβουλές του. Καλό Παράδεισο ας έχει… Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη και παρηγοριά στους δικούς του».

Το τελευταίο «αντίο» από τον Κώστα Παπακοσμά

Το δικό του «αντίο» είπε στον εκλιπόντα και ο ιστορικός ερευνητής και δημοσιογράφος, Κώστας Παπακοσμάς, ενθυμούμενος στιγμές από τα σχολικά χρόνια:: «Δεν έλειπες ποτέ από κάθε αθλητική εκδήλωση… Από τα χρόνια του Λυκείου. Τότε που πριν χτυπήσει το κουδούνι πρωί-πρωί με δυο ρακέτες και με ένα αυτοσχέδιο φιλέ μετατρέπαμε το γυμναστήριο σε γήπεδο αντισφαίρισης. Κάποιοι γελούσαν… Εμείς όμως εκεί… Ο καθηγητής και ο μαθητής… Πολύ λίγα τα χρόνια της διαφοράς. Μετά στο Πάρκο και στην Καλαμίτσα και μετά; Α ρε Μιχάλη, πόσες φορές σου υποσχέθηκα ότι θα παίξουμε ξανά και δεν το έκανα. Καλό ταξίδι Μιχάλη… Δύναμη και κουράγιο στους αγαπημένους σου».