Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Αυτά που δεν πρόλαβα να σου πω, Μιχάλη…

Το συγκινητικό «αντίο» του τ. βουλευτή Καβάλας στον επιστήθιο φίλο του - «Ήσουν η ενσάρκωση του ενάρετου με όλο το βάθος και την έκταση της έννοιας»

Θλίψη στην κοινωνία της Καβάλας έχει προκαλέσει η απώλεια του Μιχάλη Γκάγκαλη. Ο πρώην προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και πρώην Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών.

Ο επιστήθιος φίλος του εκλιπόντος Δημήτρης Εμμανουηλίδης έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα ακόλουθα:

«Τι μπορείς να πεις, όταν καταμεσής του δρόμου χάνεις φίλους, συντρόφους, αδελφούς. Όταν γυρίζεις δίπλα σου και βλέπεις να λείπουν άνθρωποι που μοιράστηκαν μαζί σου τα νεανικά τους όνειρα, τις αγωνίες τους, τον αγώνα τους να πορευτούν με τιμιότητα, αξιοπρέπεια και να κατακτήσουν το σπάνιο γνώρισμα του ενάρετου. Γιατί τέτοιος ήσουν σ’ όλη σου τη διαδρομή, Μιχάλη.

Ήσουν η ενσάρκωση του  ε ν ά ρ ε τ ο υ  με όλο το βάθος και την έκταση της έννοιας.

Είμαστε ευγνώμονες που μας συντρόφεψες.

Γι’ αυτό και η φυγή σου γεμίζει με πόνο τους λατρεμένους σου, τους φίλους, όλους όσοι σε συνάντησαν στην ενάρετη διαδρομή σου.

Καλό παράδεισο, Μιχάλη.

Κουράγιο σ’ αυτούς που λάτρεψες και σε λάτρεψαν».