ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Παναγιώτη, θα συνεχίσουμε τους αγώνες εμπνεόμενοι από το πάθος και την αγωνιστικότητά σου

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Νομαρχιακής Επιτροπής για τον πρόωρο χαμό του Παναγιώτη Νεστορίδη

Για έναν άνθρωπο που βρέθηκε από τα γεννοφάσκια του στους αγώνες της αριστεράς και πορεύτηκε με γνώμονα τον ξεχωριστό αξιακό του κώδικα, με καθαρότητα, εντιμότητα και διαρκή αισιοδοξία, κάνει λόγο στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα της, για τον θάνατο του Παναγιώτη Νεστορίδη, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετούμε τον σύντροφό μας Παναγιώτη Νεστορίδη. Από τα γεννοφάσκια του στους αγώνες της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου, πορεύτηκε με γνώμονα τον ξεχωριστό αξιακό του κώδικα, με καθαρότητα, εντιμότητα και διαρκή αισιοδοξία. Μάχιμος δημοσιογράφος, διετέλεσε αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών και της ΕΣΗΕΜ-Θ, υπερασπιζόμενος με αυταπάρνηση τα δικαιώματα των συναδέλφων του. Ο Παναγιώτης ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Καβάλα στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Όπως έγραψε στο σημείωμά του, μετά την εκλογική μάχη «Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα και θα συνεχίσουμε μαζί στην όμορφη προσπάθεια για την ανασυγκρότηση και ενοποίηση του ευρύτερου δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου. Εις το επανιδείν!».

Παναγιώτη, να είσαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε τους αγώνες για έναν ευρύ και δημοκρατικό προοδευτικό χώρο, εμπνεόμενοι από το πάθος σου