ΣΥΡΙΖΑ Παγγαίου: «Αποχαιρετώντας» τον Παναγιώτη Νεστορίδη…

Το τελευταίο «αντίο» της Οργάνωσης Μελών Παγγαίου του κόμματος στον Καβαλιώτη δημοσιογράφο, συνδικαλιστή και πολιτικό ο οποίος «νικήθηκε» από τον καρκίνο

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παγγαίου «αποχαιρετά» τον Καβαλιώτη δημοσιογράφο, συνδικαλιστή και πολιτικό, Παναγιώτη Νεστορίδη ο οποίος έχασε τη «μάχη» με τον καρκίνο σε ηλικία 56 ετών [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ].

Το «αντίο» της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Παγγαίου

«Μας ξάφνιασες, μωρέ Παναγιώτη! Πότε ήταν που κουβεντιάζαμε και σχεδιάζαμε για τα καλά που έρχονται, για όσα με αγώνες πάλι θα κερδηθούν. Πότε ήταν που με χαμόγελο και γαλήνη μας αράδιαζες σκέψεις και όνειρα, που υπηρετούν τον άνθρωπο πριν και πάνω απ’ όλα!

Μας ξάφνιασες, μωρέ Παναγιώτη!

Σε θωρούσαμε και λέγαμε ότι είσαι από το υλικό που φτιάχνονται οι αγώνες της Αριστεράς. Αυτήν ασπάστηκες και μέσα από αυτήν ανδρώθηκες. Μ’ αυτήν συμπορεύτηκες ως υποψήφιος στις Περιφερειακές και στις Βουλευτικές Εκλογές του 2019. Γιατί δεν υπάρχουν χαμένοι αγώνες, μας έλεγες.

Σε εκτιμούσαμε πολύ μωρέ Παναγιώτη! Και σ’ αγαπούσαμε ακόμη περισσότερο. Γιατί δινόσουν σ’ αυτό που πίστευες, γιατί είχες καθαρή πολιτική ματιά, γιατί ήσουν αγωνιστής. Κι έδωσες και αυτήν τη μάχη, την πολύ δύσκολη. Μόνο που δεν τα κατάφερες. Ήταν πιο δυνατός ο αντίπαλος.

Θα μας λείψεις πολύ αγαπημένε μας φίλε και σύντροφε! Θα μας λείψει το χαμόγελο και η ηρεμία σου. Θα μας λείψει η διεισδυτική σου σκέψη και η βαθιά ανθρώπινη προσέγγιση της πολιτικής που επιχειρούσες. Θα μας λείψει η εγκαρδιότητα των σχέσεών μας και η πλατιά φιλία που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Βαριά η απουσία σου και ακόμη πιο βαρύ το πένθος για όλους εμάς που μείναμε πίσω. Δεν ανησυχούμε για όσα θα κάνεις εκεί που πας. Όλο και σε κάποια πορεία θα τρυπώσεις, όλο και κάποιο ξεχασμένο λάβαρο θα σηκώσεις, όλο και κάποιο σύνθημα, από κείνα τα ξεχασμένα που μιλούν για τον Άνθρωπο, θα φωνάξεις.

Με οδύνη και πολλή αγάπη σου ευχόμαστε καλό κατευόδιο και καλή αντάμωση Παναγιώτη»!