ΚΕΠ Δήμου Καβάλας: Άνοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού. Διαβάστε πώς λειτουργεί

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να εξυπηρετηθείτε με βάση τα όσα προβλέπονται από τα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού

Διαθέσιμη είναι πλέον και στην Καβάλα η πλατφόρμα rantevou.kep.gov.gr, προκειμένου οι πολίτες να κλείνουν ραντεβού για να επισκεφτούν το ΚΕΠ που τους εξυπηρετεί.

«Σκοπός είναι να διευκολύνονται να προγραμματίζουν την επίσκεψή τους στο κατάστημα της επιλογής τους άμεσα και με ακρίβεια, αποφεύγοντας ταλαιπωρία και συνωστισμό, κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας.

Η πλατφόρμα αξιοποιεί τις υπηρεσίες του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης. Η είσοδος σε αυτή γίνεται με κωδικούς Taxisnet.

Για τη νόμιμη μετάβαση στο ΚΕΠ, μετά την οριστικοποίηση του ραντεβού ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης των στοιχείων ραντεβού ή και
της παραλαβής του σχετικού αποδεικτικού με e-mail, εφόσον έχει συμπληρωθεί το αντίστοιχο πεδίο.

Τα ωράρια λειτουργίας των ΚΕΠ του Δήμου Καβάλας

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ είναι 07:30-15:00. Η επίσκεψη γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού και αφορά στο σύνολο των υπηρεσιών που παρέχονται από τα ΚΕΠ.

Για τους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού χωρίς να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα, υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα της επιλογής τους.