Βίντεο: 17 επώνυμοι από όλους τους χώρους λένε «ΟΧΙ στη βία». Ανάμεσά τους και «η δικιά μας» Στέλλα Αργυρίου

H Καβαλιώτισσα ψυχολόγος, ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης δίνει το δικό της «παρών» σε καμπάνια ευαισθητοποίησης

Δεκαεπτά άνθρωποι από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής, του αθλητισμού, του βιβλίου, του μόντελιγκ, της ψυχικής υγείας και της δικαιοσύνης ένωσαν τις φωνές τους για να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα: «ΟΧΙ στη βία. ΟΧΙ στην κακοποίηση».

Η IP Projects θέλοντας να στηρίξει όλους εκείνους που έχουν δεχθεί κακοποίηση κάποια στιγμή της ζωής τους, συνεργάστηκε αυτή τη φορά με ανθρώπους που το επάγγελμά τους έχει συνδεθεί άμεσα ή έμμεσα με τη βία και την κακοποίηση.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, συγγραφείς, αθλητές, μοντέλα, ψυχολόγοι και δικηγόροι, μίλησαν με τη δική τους φωνή, με λέξεις που ακούμε συχνά από τους θύτες και τα θύματα.

Ανάμεσά τους και Καβαλιώτισσα ψυχολόγος, ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης Στέλλα Αργυρίου.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

Στο βίντεο συμμετείχαν οι ηθοποιοί Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ελευθερία Μπενοβία, Μάρα Δαρμουσλή, Ευγενία Παναγοπούλου, Μαρία Παπαφωτίου, οι τραγουδιστές Ζωή Παπαδοπούλου και Παναγιώτης Ραφαηλίδης, οι συγγραφείς Αναστασία Κορινθίου και Γιώργος Γιώτσας, τα μοντέλα Αναστασία Περράκη και Μάνος Βροντζάκης, οι αθλητές Αγγελική Χατζηρήγα και Αντώνης Χατζηρήγας, οι ψυχολόγοι Στέλλα Αργυρίου και Δημήτρης Σταράκης και οι δικηγόροι Χριστίνα Καλαπόδη και Άγγελος Βουράκης.

Κείμενο: Αναστασία Κορινθίου
Σκηνοθεσία-μουσική: Αντώνης Σωτηρόπουλος
Make up και Hairstyling: Κωνσταντίνα Καραμπότση και Πάνος Ροδόπουλος