Δήμος Παγγαίου: «Φύτεψαν» χαμόγελα και αισιοδοξία μέσα από μια μαζική εθελοντική δράση [φωτογραφίες]

«Ψήφος» στο περιβάλλον και στον εθελοντισμό από τον Δήμο Παγγαίου: Δεντροφύτευση στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων και κυρίως παιδιών

Πολίτες όλων των ηλικιών, μαθητές και γονείς, συμμετείχαν μαζικά στην εθελοντική δεντροφύτευση η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα της Διοίκησης του Δήμου Παγγαίου το πρωί της Κυριακής 11 Απριλίου 2021 στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου, στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού.

Κάρυανη και Οφρύνιο γέμισαν με πράσινο, αλλά και κυρίως με χαμόγελα και εθελοντική προσφορά για ένα καλύτερο Περιβάλλον, μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

«Με τέτοια χαμόγελα πώς είναι δυνατόν να μην πετύχει! Η εθελοντική δεντροφύτευση  εξελίσσεται με μεγάλη συμμετοχή στον Δήμο μας. Πολίτες από όλες τις ηλικίες μα πάνω από όλα νέες και νέοι, παιδιά από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, με χαμόγελο στα χείλη, στέλνουν ηχηρό μήνυμα πως η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί καθήκον όλων μας και επιτάσσει την ενεργή συμμετοχή μας. Η συμμετοχή όλων θα ενισχύσει την οικολογική συνείδηση που αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες», ανέφερε ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης ο οποίος συμμετείχε επίσης στη δράση.

Στη δράση συμμετείχαν επίσης ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Αλέξης Πολίτης, η πρόεδρος της Κοινωφελούς του Δήμου, Μυρσίνη Χρυσαφούδη, μέλη της Διοίκησης του Δήμου, καθώς και του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων.