«Σελίδες» ανθρωπιάς από την Καβάλα για τους ανθρώπους που δίνουν «μάχη» με τον καρκίνο

Η Καβαλιώτισσα συγγραφέας, Ελεονώρα Καζαντζίδου στηρίζει το έργο της ομάδας εθελοντών της Win Cancer στέλνοντας βιβλία με ποιήματά της ως βάλσαμο για τις ψυχές των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη τις άγιες τούτες μέρες

Η ομάδα εθελοντών της Win Cancer για ακόμη μια χρονιά στήνει τη δική της ξεχωριστή βιβλιοθήκη αγάπης και συλλέγει βιβλία για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων.

Η Καβαλιώτισσα συγγραφέας, Ελεονώρα Καζαντζίδου, θέλοντας να δώσει ελπίδα σε όσους δίνουν «μάχη» με τον καρκίνο, απέστειλε βιβλία με ποιήματά της, υπηρετώντας έναν σημαντικό σκοπό τις άγιες τούτες μέρες.

«Έτσι και εγώ με τον “Άνεμο στα φτερά μου” τιμώντας το ανθρώπινο και συνάμα ξεχωριστό έργο της εθελοντικής ομάδας Win Cancer απέστειλα βιβλία (Πασχαλινό επισκεπτήριο Αγάπης) αντί λαμπάδας Ανάστασης, για να δοθούν σε συνανθρώπους μας που η παρέα και η μοναξιά της αρρώστιας τους βασανίζει. Ευχαριστώ από καρδιάς τη φίλη μου Αντωνία Σταυρίδου, γνωστή για τις ευαισθησίες της και το κοινωνικό της έργο που μου γνώρισε την Πίστη Κρυσταλλίδου, η οποία ακούραστα και ανθρώπινα προάγει το σπουδαίο έργο της εθελοντικής ομάδας Win Cancer», αναφέρει η ίδια με ανάρτησή της.