Το «ευχαριστώ» του Δημάρχου Καβάλας για την «Αγκαλιά Αλληλεγγύης» [φωτογραφίες]

Ο Θόδωρος Μουριάδης ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις και τους χορηγούς που συμμετέχουν στη δράση μέσω της οποίας θα μοιραστούν παιχνίδια και βιβλία σε δεκάδες παιδιά της Καβάλας

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Επικοινωνίας, Λεωνίδα Παππά και την Ειδική Σύμβουλο για θέματα Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης, Στέλλα Αργυρίου, επισκέφθηκε τη Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2021 τα καταστήματα των χορηγών και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση «Αγκαλιά αλληλεγγύης», μέσω της οποίας θα μοιράσουν παιχνίδια και βιβλία σε δεκάδες παιδιά του Δήμου.

Ο κ. Μουριάδης ευχαρίστησε τις εταιρείες Βουγιουκλής ΑΕ, Ανανιάδης Foods, Hondos Center Καβάλα, Black Drop, Me.Con. ΑΕ, Lorez Accessories και Γεωαπόδοση, για τις χορηγίες τους, καθώς και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων παιχνιδιών Βαφείδης, Μοδούρας, Μεταξάς και Μαυράκη, διότι συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί η προαναφερόμενη δράση και να γεμίσουν με χαμόγελα πολλές οικογένειες στο Δήμο Καβάλας.

Η ανταπόκριση των πολιτών και των επιχειρήσεων της περιοχής μας στο κάλεσμα του Δήμου Καβάλας, του επιτρέπει να είναι όλοι αισιόδοξοι και απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι και το φετινό Πάσχα!