ΟΛ Καβάλας ΑΕ: Επιστρέφει η πεζοδρόμηση στην Παραλιακή Λεωφόρο

Διαβάστε από πότε θα ισχύσει το μέτρο και ποιες ώρες θα απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως

Το επιτυχημένο μέτρο της πεζοδρόμησης της Παραλιακής Λεωφόρου στο Λιμάνι της Καβάλας (οδός Εθνικής Αντιστάσεως), τις απογευματινές ώρες και μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρες, επιστρέφει και φέτος. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο της απαγόρευσης και στάθμευσης οχημάτων από τη διασταύρωση με την οδό Αβέρωφ έως τη διασταύρωση με την οδό Δαγκλή. Το μέτρο θα ισχύσει για σχεδόν 5 μήνες από τις αρχές Μαΐου έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του ΟΛΚ αναφέρει σχετικά:

«Ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 6η 1/26-4-2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο της απαγόρευσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως από τη διασταύρωση με την οδό Αβέρωφ έως τη διασταύρωση με την οδό Δαγκλή, για το χρονικό διάστημα από 3-5-2021 έως και 30-9-2021 για τις ώρες 16.00 έως 06.00 της επόμενης ημέρας.

Η πρόσβαση για έκτακτες ανάγκης θα γίνεται από την οδό Μητροπολίτου Χρυσοστόμου».