«Φιάσκο» από τα… αποδυτήρια με την εικαστική παρέμβαση με τα φωτιστικά στην οδό Δαμιανού [φωτογραφίες]

Ηλεκτρολόγοι του Δήμου ξεκίνησαν την τοποθέτηση των φωτιστικών χωρίς καμία επεξεργασία! - Η Action Team προειδοποιεί για τον κίνδυνο ατυχήματος, αποσύρει τη συμμετοχή της και καλεί τον Δήμαρχο Καβάλας να πάρει άμεσα θέση!

Πριν από λίγο καιρό η ομάδα της Action Team έκανε πρόταση στον Δήμο για μια ενδιαφέρουσα αισθητική παρέμβαση σε δρόμο της πόλης της Καβάλας, μια ιδέα η οποία ήδη εφαρμόζεται σε άλλες πόλεις και μάλιστα με αξιοπρόσεκτο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο λόγος για την τοποθέτηση φωτιστικών στην οδό Δαμιανού με την ομάδα της Action Team να προσκαλεί τους πολίτες να δωρίσουν φωτιστικά οροφής τα οποία έχουν στην διάθεσή τους και δεν τα χρησιμοποιούν πλέον.

Ο Δήμος Καβάλας αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας, οι επιχειρηματίες της περιοχής την υποδέχθηκαν με θέρμη και οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, δωρίζοντας συνολικά περί τα 60 φωτιστικά εσωτερικού χώρου.

Το πρωί της Παρασκευής 7 Μαΐου 2021 οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου Καβάλας ξεκίνησαν την τοποθέτηση -τα «εγκαίνια» της όλης δράσης-παρέμβασης έχουν ήδη προγραμματιστεί για την επόμενη μέρα- ωστόσο, η Action Team δημοσιοποίησε μέσω facebook μία πολύ σοβαρή καταγγελία, αποσύροντας τη συμμετοχή της και προειδοποιώντας για τον κίνδυνο… ατυχήματος!

Δείτε την ανάρτηση της Action Team στο Facebook:

«Σήμερα 7 Μαΐου 2021 οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου Καβάλας ξεκίνησαν να τοποθετούν τα φωτιστικά οροφής εσωτερικού χώρου στην οδό Δαμιανού, χωρίς να προηγηθεί ΚΑΜΙΑ επεξεργασία για τη μετατροπή τους, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί με τους αιρετούς του ΔΚ.

Στη μέχρι τώρα συνεργασία βιώσαμε μια προχειρότητα στις εργασίες από την πλευρά των ηλεκτρολόγων και συμπεραίνουμε ότι οι αιρετοί δεν μπορούν να επιβάλουν τις αποφάσεις τους στους εργαζομένους του ΔΚ.

Θεωρούμε ότι η μη μετατροπή των φωτιστικών (από εσωτερικού χώρου σε εξωτερικού) είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για τους πολίτες που περνάνε από το σημείο και για τον λόγο αυτόν ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ επίσημα την συμμετοχή μας από αυτήν την παρέμβαση.

Καλούμε τον Δήμαρχο της πόλης να ακυρώσει την παρέμβαση ΑΜΕΣΑ πριν γίνει κάποιο ατύχημα»!