Έκλεψαν τη σορό από την Ελευθερούπολη, έσπασαν οικογενειακό τάφο και την έθαψαν στη Δράμα! [βίντεο]

Τα στοιχεία οδήγησαν ως τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό όπου έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του ο 76χρονος-Η αστυνομία ερευνά συγκεκριμένο πρόσωπο από τον στενό συγγενικό κύκλο του εκλιπόντα

Στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου της Δράμας βρέθηκε τελικά η κλεμμένη σορός του άνδρα ο οποίος είχε ταφεί πριν από μερικές μέρες στο νεκροταφείο της Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου, ενώ μέσα στο φέρετρο οι δράστες τοποθέτησαν δύο σακιά με… άχυρο. (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ). Οι δράστες έσπασαν οικογενειακό τάφο και έθαψαν τη σορό του άνδρα.

Η πρωτοφανής υπόθεση έχει συγκλονίσει τόσο την Καβάλα όσο και τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε ο 76χρονος εκλιπών.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 7 Μαΐου 2021 έξω από το νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα υπήρχαν περιπολικά και αστυνομικοί. Στο σημείο βρέθηκε και εισαγγελέας προκειμένου να γίνει εκταφή της σορού η οποία έχει βρεθεί τυλιγμένη σε νάιλον.

Όλα ξεκίνησαν ότι η δεύτερη σύζυγος του άνδρα ανακάλυψε, λίγο μετά την κηδεία του συζύγου της, ότι στο φέρετρο δεν ήταν εκείνος, αλλά… άχυρα! Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί η σορός.

Τα στοιχεία οδήγησαν ως τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό όπου έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του ο 76χρονος και όπου παντρεύτηκε για πρώτη φορά και είχε αποκτήσει τον γιο του, ο οποίος είναι σήμερα ιερέας. Στην Ελευθερούπολη της Καβάλας ζούσε με τη δεύτερη σύζυγό του.

Η αστυνομία ερευνά συγκεκριμένο πρόσωπο από τον στενό συγγενικό κύκλο του 76χρονου και εξετάζει το ενδεχόμενο η σορός να μεταφέρθηκε στον συγκεκριμένο τάφο από το εν λόγω πρόσωπο.

Δείτε το ρεπορτάζ από το νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου Δράμας

*Πηγή: newsit.gr-Άγγελος Λαμπίδης