Φίλιππος Αναστασιάδης: Έφυγες νωρίς, φίλε Γιάννη…

Το «αντίο» του Δημάρχου Παγγαίου στον «Γιάννη με την μπουγάτσα», του πάντα χαμογελαστού ιδιοκτήτη του στεκιού για όλους τους νυχτερινούς και πρωινούς τύπους της Ελευθερούπολης -και όχι μόνον- που «έφυγε» νωρίς

Η είδηση του θανάτου από επιπλοκές του κορονοϊού ενός 52χρονου επαγγελματία «βύθισε» στο πένθος τη μικρή κοινωνία της Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου (διαβάστε εδώ).

Ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης «αποχαιρετά» τον «Γιάννη με την μπουγάτσα», τον πάντα χαμογελαστό ιδιοκτήτη του στεκιού για όλους τους νυχτερινούς και πρωινούς τύπους της Ελευθερούπολης -και όχι μόνον- που «έφυγε» νωρίς, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην τοπική κοινωνία του Παγγαίου.

Το «αντίο» του Φίλιππου Αναστασιάδη στον επιχειρηματία

Έφυγες νωρίς φίλε Γιάννη! Νικήθηκες από την αδυσώπητη αυτή πανδημία του κορονοϊού. Ίσως οι περισσότεροι να μην σε γνώριζαν ως Κεμετσίδη Ιωάννη, αλλά ως ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ και η είδηση του άδικου χαμού σου συγκλόνισε την Ελευθερούπολη και την ευρύτερη περιοχή του Παγγαίου. Άψογος επαγγελματίας, άνθρωπος της προσφοράς με το χαμόγελο και το καλαμπούρι του. Στέκι για όλους μετά το ξενύχτι, τους πρώτους πρωινούς τύπους πριν τη δουλειά τους και φυσικά τους μαθητές πριν από το σχολείο. Άνθρωπος της προσφοράς σε όλους τους πολιτιστικούς κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς της Ελευθερούπολης. Ας συνετιστούμε λοιπόν και ας πάρουμε στα σοβαρά όλοι μας την αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας. Καλό παράδεισο αγαπημένε μας Γιάννη!!!!