Θόδωρος Μουριάδης: Ο Θόδωρος Κατσανέβας έφυγε πρόωρα και άδικα από κοντά μας…

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας για τον θάνατο του ακαδημαϊκού και πολιτικού ο οποίος είχε άρρηκτους δεσμούς με την πόλη και τους ανθρώπους της

«Ο Θόδωρος Κατσανέβας έφυγε πρόωρα και άδικα από κοντά μας. Ο εκλιπών είχε ισχυρούς δεσμούς με την Καβάλα. Έζησε τα παιδικά του χρόνια στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη και φρόντισε να διατηρήσει άριστες σχέσεις με αρκετά πρόσωπα της πόλης μας.

Την περίοδο που διετέλεσε Πρόεδρος του ΟΑΕΔ χτίστηκαν τα κτήρια του Οργανισμού στο Περιγιάλι, ενώ κατά τη διάρκεια της προεδρίας του στο ΙΚΑ, χάρισε στο Δήμο Καβάλας το οικόπεδο του Ιδρύματος στη συμβολή των οδών Τσολάκη και Σερδάρογλου, όπου στεγάζεται σήμερα το ΚΑΠΗ της περιοχής.

Επίσης, χρηματοδότησε την κατασκευή του αγάλματος του Καπνεργάτη στην ομώνυμη πλατεία και μεσολάβησε για την εκταμίευση 1,5 δισ. δραχμών, προκειμένου να διαμορφωθεί η Δημοτική Καπναποθήκη σε Μουσείο, επί δημαρχείας Λευθέρη Αθανασιάδη.

Ο Θόδωρος Κατσανέβας διέγραψε σπουδαία σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο και αφιέρωσε όλες του τις δυνάμεις στην παλινόρθωση της Δημοκρατίας στη χώρα μας, συμμετέχοντας στις οργανώσεις ΔΕΑ και ΠΑΚ.

Στην οικογένεια του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Θεόδωρος Μουριάδης
Δήμαρχος Καβάλας