Σοκ στην Καβάλα: Πέθανε ο Νίκος Δορδοκίδης. Νοσηλεύονταν με κορονοϊό

Ο γνωστός τυπογράφος-εκδότης ήταν μόλις 52 ετών - Η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση

Το μεσημέρι της Κυριακής 9 Μαΐου 2021 έγινε γνωστή η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Καβαλιώτη τυπογράφου-εκδότη Νίκου Δορδοκίδη ο οποίος νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.

Μέχρι και το βράδυ της προηγούμενης μέρας, ο Νίκος Δορδοκίδης νοσηλεύονταν σε απλή κλίνη και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κρίνονταν σταθερή, με σημάδια βελτίωσης.

Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής κρίθηκε εκτάκτως αναγκαία η εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας-Covid όπου και, δυστυχώς, κατέληξε λίγες μόλις ώρες αργότερα.

Ο Νίκος Δορδοκίδης ήταν μόλις 52 ετών, δεύτερης γενιάς τυπογράφος, με καταγωγή από τη Νέα Καρβάλη, μόνιμος κάτοικος Παληού και ιδιαίτερα δραστήριος ως χορευτής στις τάξεις του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας.

Τα τελευταία χρόνια εξέδιδε την καθημερινή εφημερίδα «Ελευθερία Λόγου» αλλά και εβδομαδιαίες εκδόσεις σε Παγγαίο και Θάσο.

Το KAVALA POST εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα παιδιά και τους οικείους του.

Θόδωρος Μουριάδης: Το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο…

Ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, για την είδηση του θανάτου του Νίκου Δορδοκίδη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με ανείπωτη θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα τον αδόκητο χαμό του Νίκου Δορδοκίδη. Είναι ένα γεγονός που μας συγκλόνισε όλους. Μέσα από τις εύστοχες επιλογές του στον χώρο του εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου, κατάφερε να προσφέρει πληρέστατη και αντικειμενική ενημέρωση σε όλους τους πολίτες της περιφερειακής ενότητας Καβάλας. Το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο. Στη σύζυγο και τα παιδιά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».