Καβάλα: Δεύτερη ταφή της σορού που έκλεψαν από το νεκροταφείο. Ξεσπάει η χήρα του 76χρονου [βίντεο]

Η υπόθεση που εκτυλίχθηκε σε Καβάλα και Δράμα προκάλεσε αίσθηση σε ολόκληρη τη χώρα - Η σορός 76χρονου εκλάπη από το νεκροταφείο της Ελευθερούπολης και βρέθηκε μέσα σε οικογενειακό τάφο στο κοιμητήριο του Αγίου Αθανασίου Δράμας…

Οι δράστες διένυσαν μια απόσταση 30 χιλιομέτρων για να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους. Έθαψαν τη σορό σε οικογενειακό τάφο στενών συγγενών του 76χρονου και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Παρουσία εισαγγελέα έγινε η εκταφή της σορού και στη συνέχεια η δεύτερη ταφή του, στο νεκροταφείο της Ελευθερούπολης Καβάλας.

Για τα μακάβρια γεγονότα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου η χήρα και δεύτερη γυναίκα του 76χρονου. Εκείνη που στα 9μερα του μακαρίτη, διαπίστωσε πως το μνήμα είχε καταστραφεί και η σορός είχε κάνει φτερά. Μέσα υπήρχαν δέματα με άχυρα!

H κυρία Δέσποινα φέρεται να είχε διαμάχη με τα δύο παιδιά του 76χρονου για το μέρος που θα γίνει η ταφή. Με τον ιερέα γιο και την κόρη του μακαρίτη να επιθυμούν τη Δράμα και τη χήρα να επιλέγει την Καβάλα.

Όπως λέει στην εκπομπή T Live του Alpha: «Φύγαμε από τη Δράμα επειδή εκείνος το ήθελε και επέμενε. Μου έλεγε πως αν κάτσουμε θα γίνει η ζωή μου κόλαση. Δεν ήθελε να ταφεί στο χωριό του. Μου το είχε πει και υλοποίησα την επιθυμία του. Ήξερε πάρα πολύ καλά τι έλεγε και τι έκανε. Ήθελε να ταφεί εκεί που ζω».

«Μετά τον θάνατο άρχισα να δέχομαι απειλές και τηλεφωνήματα περίεργα. Στο χωριό του Αγίου Αθανασίου έμεναν τα παιδιά που είχε αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο και οι υπόλοιποι στενοί συγγενείς του».